.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2010. június 16., szerda

Mamanak nem ajanlom

Oliver…

ez volt az egyik fiu nev amit tartogattunk Lizzy szuletesere…hatha fiu lesz.

Mikor megszuletett en azonnal koveteltem kertem Gyurit, hogy mondja el,mire sikeredett a csemete, de o azonnal nem tudta eldonteni..es asszem Anyu sem…

Ez keveske panikkal toltott el, de betudtam a stressznek…csak nem lehet szervi baja annak a gyereknek…

HAt nem is volt, es vegulis kiboktek, hogy lany…

Na mostmar nem vagyok benne annyira biztos….

Ugyanis fura a gyerek…

Nem kifejezetten erdeklodik a Barbie babaja irant, de ha bogarat, BARMI maszo, rohano, csuszo, repulo stb lenyt lat azonnal oromsikolyt hallat, es kivirul az arca…

Elmentunk a bicikliszerelohoz ma. A buszmegalloban a kokeritesen szembenezett velunk egy poloska…(pontosabb megnevezest csak akkor irok, ha kikerestem onagysagat a bogarlexikonbol..)

P1180442 P1180447

P1180451

Szep kis bogarka volt, Lizzy azonnal meg akarta szeretgetni, de ezt nem engedtem neki…ki tudja, emberevo-e a draga…(ok, valoszinutlen, de mivan, ha megis, ugye Mama???)

Na szoval elvoltunk a bogarkaval, aztan hala egnek ugy dontott, hogy elrepul..

IGEN, Mama, szarnya is volt:) Egyre jobb,mi?

Bementunk egy jatekboltba is, es kislanyom kiszurt egy kis doboz jatekallatot..Nem kutyust, cicat…aaaaah!

Nezzetek csak!!!

P1180454 P1180457 P1180464

Nagyon oszinten kerek bocsanatot Mamatol, es Timitol, akit inkabb a kozepso kep fog felzaklatni….

:)

Na most ez a gyerek fiu vagy lany????

7 megjegyzés:

  1. Lizzy gyönyörű, a bogarak gusztustalanok és frászt kapok tőlük.
    Vígasztalásul: Csabi nagylánya (Szasza) bogarász volt nem is akármilyen mértékben, és ha valaki, akkor ő igazán nőcis nő lett! :P Max. egy fiú veszett el benne, de az láthatatlanul. :)
    A műanyag bogaraitoktól sikítófrászt kapok, remélem minél hamarabb írsz egy újabb bejegyzést, hogy ne ez legyen az első, ahogy benézek. :(

    Ja, és asszem büdösbogár, nem?

    VálaszTörlés
  2. Ok, koszi Evus, akkor lehet, hogy csak olyan mint az anyja...aki egesz 13 eves koraig olyan fius volt, hogy ihaj....
    irok majd uj bejegyzest igen, teszek videot a csajrol ahogy a muanyag szornyetegekkel jatszik:)))))))

    VálaszTörlés
  3. Végre valamit tőled örökölt. Nálunk csak Te voltál olyan nőnemű egyed, aki a halat kifogta és utána meg is pucolta... Valami ilyesmit örökölhetett Lizu is:) Bogarak UNDORÍTÓAK!
    Timi, akinek masszív csótányfóbiája van

    VálaszTörlés
  4. egyetértek az előttem szólóval... UNDORÍTÓÓÓÓAK(((. Ugye nekem nem kell játszópartnernek lennem, ha arra járok?.-)khmm.. és látogatáskor is otthon felejthetitek))
    Amúgy Te voltál, aki mérethibás korodban "megleptél" egy gyíkkal.Aztán egy siklóval. Hogy hogyan tudtad megfogni, a mai napig rejtély) Igaz ezeknek nincs négy lábnál többjük, de azért nem okoztak örömöt.Pláne nem eljátszani, hogy "milyen aranyosak.. de vidd vissza oda, ahonnan hoztad, mert ott érzik jól magukat" Aztán befutás fürdőbe és kézsika.. de a lényeg: a gyerek ne ijedjen meg, szeresse az állatokat.Na ez úgy látom sikerült))) még örökíteni is tudtad:-))

    VálaszTörlés
  5. Jahh az elejére.. Gyuritól pontosan úgy hangzott a Pihéske nemének megállapítása: "mit tudom én..most nem érdekes"..és valóban akkor az volt az érdekes, hogy azon a nehéz úton egészséges maradt-e.De mint látjuk..))) A csecsemős meg nem annyira volt közlékeny.. így lestünk)

    VálaszTörlés
  6. A csecsemos nem volt kozlekeny, mert a szulesi tervemben kikotottem, hogy CSAKIS Gyuri mondhatja el nekem, mi a gyerek.
    EZt komolyan vettek.
    Jol is sult volna el, ha Gyuri meg tudja allapitani:)

    A bogarakra visszaterve:Engem nem zavarnak a gumibogarak, de azert ooovatosan fogdosom oket ossze a nappali szonyegereol este:)Mert ki tudja...

    VálaszTörlés
  7. Tény,hogy nem valami gusztusosak ezek az állatok,de ha Micusnak teccenek....nem tudsz változtatni rajta,a gének tehetnek róla.Kiváncsi leszek,hogy amíg felnő,hány ilyen soklábút visz majd haza játszani,vagy tanulmányozni,amíg rovarológus lesz a kicsim a cambridge-i egyetem bogaras tanszékén.Addig néha azért nézzél rá,ne legyen köztük skorpió,madárpók vagy más agresszív akármicsoda.
    Cuppolja Micikéjét
    nagyapja.

    VálaszTörlés