.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2010. június 23., szerda

Kepek innen-onnan

P1180757 sonkas-sajtos melexendvics reggelire….

P1180647 Lizzy inkabb az oldalbejaraton megy a jatszora..

P1180664 Valami galambnak magyaraz…

P1180703 Anyagyilkos…

P1180752 A horgasz-genek benne is ott vannak, baaar a vizet tul melegnek talalta (mielott kitalaljatok, hogy forrazom a gyereket, NEM forro a viz, O minden este eljatsza, hogy fuu forroooo….ez egy amolyan szokas nalunk..aztan persze alig lehet kirobbantani …)

P1180397 Micike hajmosas utan…

P1180708 En hajmosas utan…

P1180735 Say cheeeeeese!

P1180744 Peppa Pig-es matricasfuzet….es egy ahitattal matricazo Lizzy.A felsot koszonjuk Nitanak!:)Vegre nyar van, es felvehettuk!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Mostanaban (ugye a dolgozos hetem miatt) nem tudok annyit irni, de igyekszem.

Ma a korhazban is orultekhaza volt…pedig ott szoktam kipihenni a delelott faradalmait, de ez ma nem sikerult.

Bementem es ott kezdodott, hogy a sajat olembe ontottem a sajat jeges (igen, konkretan jegkockas) teamat, es mehettem atvenni a nadragomat..

Aztan valahogy csak idiota kerdesekkel talaltak ma meg, ami nem kene, hogy meglepjen, leven, hogy recepciorol van szo, de ma tenyleg hatvanyozottan fogyatekosok voltak az emberek.

Kezdve a latogatotol, aki a “ Walnut osztaly”-t kereste, es koztudott, hogy a mi a korhazunkban csakis betukbol es szamokbol allnak az osztalynevek, mint pl C3, G6….es mikor kozoltem vele, hogy ez nem az a korhaz, amit keres, o csak eroskodott, hogy megpedig itt van a Walnut osztaly….en, aki 5 eve itt dolgozom termeszetesen biztos rosszul tudom, es kerte, hogy beszelhessen egy biztonsagival, aki nem volt ilyen kedves mint en, es gyakorlatilag elkuldte a kedves latogatot, hogy mielott latogat jarjon utana, melyik korhazat is akarja..

Agressziv betegek, akik azt hiszik, nekik mindent szabad, es mindent tudnak, mert 2 hete itt “laknak” es ovek az egesz korhaz…

Elvesztett ferj agytumorral, akit arra kert a felesege, hogy varja meg, mig elmegy wcre, es mire a nej visszatert Apuka sehol….Terfigyelo kamerakat bevetve 5 biztonsagi es 2 betegszallito segitsegevel raakadtunk a hapsira, aki a korhaz diszkertjeben ult egy padon, es nem ertette, miert zaklatott a felesege..

Icipici harmas ikrek harmas babakocsiban  2 honap korhazi tartozkodas utan vegre mentek haza, korulottuk kb 89 csaladtaggal heliumos lufikkal es viraghegyekkel:)

Beteg,aki ahelyett, hogy megkerdezne, merre van a baleseti inkabb eloadja a balesete minden kicsike reszletet, es kozbeszolnom lehetetlen, hat vegighallagtom, majd ennyit mondok: kovetkezo ajto jobbra, accident &emergency.

es meg sorolhatnam….

a mai nap extra hosszu volt, de volt jo is benne.

Mikor hazajottem Lizzy odafutott es azt mondta:

Anyaaa uuugy hianyoztaaaal!

(nem erti, mit jelent szerintem, de mivel mindig ezt mondom Neki, mikor hazajovok megtanulta:)))))En persze ettol fuggetlenul elolvadtam, es osszevissza puszilgattam, aminek nagyon orult.

Itt egyebkent nyar van, hetvegere 32 fokot mondanak, ami itt hosegriadot jelent, es az ujsagok maris “Flaming June”-rol, azaz “langolo junius”-rol irnak:))))

Zita baratnom ferjenek lenne ehhez hozzaszolasa aki Egyiptomban 47 fokban probal dolgozni…Kitartas Tomikanak Zi!

Na futok aludni, ha holnap is ilyen napom lesz kelleni fog az energia.

Joejt.

1 megjegyzés:

  1. Egy élmény lehetett ez a napod a recepción.Nem irigyellek Bogár.Sűrűn van ilyen?Még szerencse,hogy otthon van 1 drága,okos,szép tündérke,aki hamar elfeledteti Veled az ilyeneket.
    Cuppokat küld
    Nagyapa

    VálaszTörlés