.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2010. szeptember 17., péntek

Tipikus….

Akik ismernek tudjak, hogy velunk illetve nalunk mindig tortenik valami…

Ma reggel hatalmas vizes folt ektelenkedett az eloszobaszonyegen….padloszonyegunk van.Azonnal hivtam Jeff-et a mindenest, aki mult heten ujraszigetelte a kadat, mert mar volt korabban is gond vele..es 20 perc mulva itt is volt.

Atgazolt az eloszoba-tengeren, es lekapta a kad elejet, es latja, hogy MEG MINDIG CSOPOG A CSAP ALJA BE A KAD ALATTI RESZBE, PEDIG ELOZO ESTE 8OTA NEM HASZNALTAM A KAD-CSAPOT!!! Nem csoda, hogy uszik a lakasom…

Elfutott, hozott egy vadi uj duplacsapot, zuhannyal es felszerelte. Aztan korbeszigetelte, es most szarad.

Az eloszobaban a tocsogo szonyegre pedig kipakoltam Lizzy megmaradt Pampers pelenkait (milliomos vagyok)kb 14 darabot, es elkezdtem rajta trappolni Lizzyvel.

Delutani alvasbol ebredve megneztem, mennyit szivott fel…es mindegyik pelus ducira puffadt…most letettem egy masodik adag pelust, aztan ramegyek hajszaritoval…

Kulon jo, hogy vegre el tudtam hasznalni azt az utolso doboz pelust…

Timinek jobbulast kivanunk!!

3 megjegyzés:

  1. Ilyen nemrég velem is előfordult és nem azért került harmincezrembe,mert nem volt itthon Pampers pelus.Szegénykém,mostanában nagyon sok összejön Neked!
    Apu

    VálaszTörlés
  2. Hali! Sikerült kiszárítani a szőnyeget? Nem irigyellek a storyért:( Köszi a jókívánságot, kaptam Dalacint, csak hat valamikor..

    VálaszTörlés
  3. Hajszaritozom boszen.....megmindig nem szaradt ki.

    VálaszTörlés