.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2010. szeptember 22., szerda

Esemenydus nap

A mai napunk jo mozgalmas volt.

Delelott atjott Niki es parjanak az uncsitesoja Tomi, termeszetesen Lizzy edes volt, es ugyan Tomit most latta eloszor kb 5 perc kellett neki, es boldogan lufiztak, buborekot fujtak:)

Aztan egyutt ettunk mindannyian csirkehusilevest, majd ok elmentek, Lizzy pedig ment aludni.

Ebredes utan pedig jott Rajmi es Gabi baratnom.

MOst Rajmival volt egy kisebb nezetelteres, a kiskrapek meghuzta Elizabeth hercegno hajat, mert mindketten a babakocsival akartak jatszani….Lizzy pedig a nagy meglepetestol (es nyilvan picit fajt is neki) sirva fakadt.Az olembe kerte magat, es tuntetoleg nem fogadta a bocsanatkerest, es ranezni sem akart se Rajmira, se Gabira.

Aztan 5perc mulva egymas mellett ultek es jatszottak:)

Edes volt, lattam az arcan, hogy nagyon meglepte a “tamadas” Rajmitol, aki altalaban egy angyal.

P1210579Tomi es LizzyP1210597  itt mar a “tortenes” utan voltunk, Lizzy nem is annyira mosolygos a kepen, de azert jatszik:)P1210584 P1210585 Ezek  meg mikor beke volt, akkor keszultek:)P1210588 P1210592 Lizzy nagylelkuen odaadta Rajmondnak a kincset- a kukasautot, es elovett egy babat, hogy majd akkor o azzal jatszik..

Rajmi kek naciban autozik, Lizzy rozsaszin viragos naciban babazik, ennyit a sztereotipiakrol:-)))))))))))))))

Par vegyes kep:

teli kep2

Ez jo regi, de imadom.Akkor meg nem utalta a havat szegenykem..

szept

tegnapi kep rolam.

P1120889

es egy regebbi de idei kep Micirol.

1 megjegyzés:

  1. :D Nem lep meg, hogy Lizu meglepődött a támadástól! Bo is csak nézett, mikor a másfél éves unokaöccse rátámadt. Olyan mamlasz volt, hogy kiabálva szaladt el előle. Itthon ilyet sosem látott. Ekkor határoztuk el Apjával, hogy kickboxolni fog (természetesen nem másfél éveseken fog gyakorolni, de tudja mit kell tenni, ha valaki nekimegy:))) Lehet, hogy erről postolok majd egyet ha lesz időm. Ez a kép rólad az egyik legjobb, nagyon tetszik! Lizunak meg az indián poloja áll a legjobban, neki jól állnak a sötét színek élénk mintákkal!!

    VálaszTörlés