.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2010. július 23., péntek

7 nap munka 7 nap pihenes

Bocsi az olvasoktol,akik vartak az ujabb bejegyzeseket, de tudjatok, hogy levegot venni sincs idom a dolgozos hetemen, este is Lizzyvel fekszem, nem birok fent maradni hajnalig.

Jol vagyunk, Mici is.
Tegnap szomszedoltunk egesz delelott Sofia babanal, es annyira sajnalom, hogy nem sikerult lefotoznom, ahogy Lizzy olben ringatja a 3 hetes babat, es kozben dudolgat neki...
Nagyon edesen viselkedik a babaval, meg a kedvenc kutyusat is odaadta neki, hogy ne sirjon:)

Holnap pedig Moona baratnomekhez megyunk vonattal a kislanya 2.szulinapi bulijara.Fel ora vonatutra laknak innen egy hatalmas hazban, Moona finn, Adam amerikai, Melissa pedig ki tudja ,milyen akcentussal fog beszelni, ha elkezd:)

A mai napunk tehat a torta sutesebol all, meg kell keresnem a neten Melissa kedvenc finn rajzfilmfigurajat, hogy ra tudjam rajzolni a csokitortara:)
Ajandeknak azt vettuk, ami Lizzy kedvence mai napig- a beszelo zenelo teaskanna, 2 kis csesze, es 3 db kis sutike egy tanyeron:) Nekunk ez 1 eve megvan, es kb minden nap jatszik vele.Tuti aduasz.

Egyetlen problemam vele, hogy hogyan vonuljak el csomagolni , hogy o ne vegye eszre.
Mert ha meglatja azonnal ki kell bontani, es keeeeereeeem leeeeccciiiii...nem hatja meg ilyenkor a "tizenhatezer ilyened van otthon kislanyom, nem vesszuk meg ezt a labdat", vagy
"ugyanilyened van Neked is, ne vedd el a kislanytol"
szoval, asszem titokban fogok csomagolni, csak az nem tudom, hogyan es mikor...talan ejjel, mikor alszik.Vagy este, mikor furdik...

na megyek sutni.
Csokis vanilias piskota fehercsokis es tejcsokis fozott kremmel fehercsoki es tejcsoki bevonattal, es ezzel a finn rajzfilmfiguraval...(kep)
nah, kivancsi leszek:)
ha sikerul, es nem lesz extra bena, akkor asszem cukraszdat nyitok:)

1 megjegyzés:

  1. Varjuk a kèpeket! Legyen nagyon szep es elmenydus a napotok! Remeljuk estere hamar kidol Lizu es tudsz majd meselni.

    VálaszTörlés