.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2011. március 30., szerda

Friss hírek beti-babáról

Beti babám nem nagyon javulgat….3 napja folyamatosan köhög éjjel és ilyenkor gyakran sajnos hány is.

Nappal orrot fúj, köhögcsél, és nem eszik.Inni iszik, tuuudom, az a fontos, és tudom, hogy van miből leadnia, de anyai szívemnek nem tesz jót ha egy nap 3 deci tejcsit, 4 kanál levest és vizet iszik, holott tudom, hogy szereti amit elérakok, de nem kéri.

Az antibióval úgy vagyunk most, hogy rábeszélés (Lééééciii Lizzy, ettől gyógyulsz, nézd, nem is sok ez kis kanál..), játék (elbújok az ajtó mögé, és a kanalat benyújtom a résen, és ő a kiscica, aki gyorsan bekapja a falatot…), és megvesztegetés ( Apa BIZTOS vesz neked valami játékot, ha megtudja, milyen ügyes baba voltál..) árán nettó 25 perc alatt elérem, hogy bevegye, iszik rá vizet, és nyal hozzá egy kis nyalintásnyi nutellát.

MA ezt 3x játszottuk el, büszke vagyok Rá, okos Nagylány.

Tegnap éjjel volt jó sok bőgés, hányás, öklendezés, és 2xi átöltözés…a végén hányás közben elaludt.Ülve.

Reménykedem benne, hogy haladunk valahova, nem adom fel, akkor is legyűrjük ezeket a genya bacikat.

Pár kép Éviről (aki Lizzy szobájában lakik átmenetileg és rettenetes mennyiséget segít Lizzy körül, idejét nem tudom, mikor volt ennyi szabadidőm, ezen kívül főz, mosogat, és esti mesét mond....KÖSZÖNÖM ÉVI) és Lizzyről.

P1250668P1250669P1250670Fogat már egy hónapja csakis Évi moshat neki, nekem nem engedi. Ez az ő kis dolgukMosolygó arc

P1250671cumi nélkül, hörögve, szuszogva és főleg kimerülten, de alszik…

P1250672P1250677

6 megjegyzés:

  1. Lizzyvel játszani igazán nem fáradtság, én is legalább annyira élvezem, mint Ő. :) Na meg amúgy is hozzá vagyok szokva az ekkorka kiscsajokhoz.
    Gigi szerintem Te pont annyit segitesz nekem, mint én neked, ha nem többet. Köszönök ezúton is mindent.
    És angolosan a befejezés: sok-sok cupi! :))

    VálaszTörlés
  2. Ja, igen, csak az aláirás maradt le. :)) Mivel én is Gigi gépét használom, olyan, mintha Ő irta volna. Vicces lett. :)
    Évi voltam... és most másodjára is.
    Cupi: Évi

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük a tájékoztatást a betibabáról, jobbulást kívánunk neki. Jó az most, hogy nem vagy egyedül, segít neked szerető szívű barátnőd. Az Isten tartsa meg ezt a jó szokását! Reméljük, hogy Mici hamarosasn talpraáll! cupp!

    VálaszTörlés
  4. Szegeeeenykem...Gyors gyogyulast neki!:( Neked meg kiralyi csalad kotogetese helyett megiscsak az alvast javasolnam akkor :))

    VálaszTörlés
  5. Ahá kicsit le vagyok maradva...Nem találtam ezt a bejegyzés korábban csak most...Hát igen..ez nagyon nehéz egy anya szívének....de bíztasson, hogy a hányással távozik a slejm ami miatt feltelítődött a pocija és nem tud enni..neki az nagy megkönnyebbülés, még akkor is ha nagyon rosszul viselitek...sajna ez Fannikámnál is így volt és borzalmasan lefogyott a lánykám,neki nem igen van miből..madárcsontú...Ribizli Kata csinált róla olyan képet ahol jól nézett ki, nah aztán ropiharcos lett és most úgy 2 hónap elteltével kezdi összeszedni magát, ez annyira durva, hogy a két és fél évvel fiatalabb kisöccse alig 3 kg-mal marad le mögötte súlyban....Szóval kitartás!Kitartás, bíztasd!Fontos, hogy érezze, hogy rendben lesz minden, be kell venni a gyógyszert, nem baj ha hány, inkább kint legyen mint bent...vége lesz...nálunk 2 hónap volt összességében...és most mindenen túl van, jól van..az oviban megint van valami vírus, de mi azt már ( kipp kopp) nem kaptuk el.Lassn gondolom vége az antibiotikum kúrának és javulnia kell....

    VálaszTörlés
  6. Sokat gondolunk Micire áprilisban is, komlyan! Erősen bizakodunk, hogy hamarosan meggyógyul és akkor mindenki "pihenőre térhet" Pussz.

    VálaszTörlés