.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2011. április 1., péntek

Nem áprilisi tréfa

Draga Rokonok, Baratok, Hu Olvasoink!

Ugye sajnalatos modon nem tudunk hazamenni husvetra...de ime a NYARI HAZAUTAZASUNK DATUMAI:

 

ODA:- London Luton (LTN) >> Budapest - Terminal 1 (BUD)

Monday, 08 Aug 11

Flight W62210

Depart London Luton (LTN) at 20:25 and arrive in Budapest - Terminal 1 (BUD) at 23:50

 

 

VISSZA:- Budapest - Terminal 1 (BUD) >> London Luton (LTN)

Tuesday, 23 Aug 11

Flight W62205

Depart Budapest - Terminal 1 (BUD) at 12:15 and arrive in London Luton (LTN) at 13:50

 

Iszonyatos draga volt, nem is merem atvaltani forintra, mert eldobnam az agyam, epp ezert kerem a kedves rokonokat ezuton, hogy szuletesnapomra ne vegyenek semmit, inkabb jaruljanak hozza ehhez a nyari uthoz, akar a legkisebb osszeg is jol jon, most hogy kiadtam ezt a borzalmas osszeget.

Nagyon koszonom elore is mindenkinek.

U.i.> nem direkt csinaltam ugy, hogy se Lizzy se Apu, se Anyu szulinapja ne essen bele ebbe a vakacioba, holott mind augusztusban van...igy alakult, de ez nem akadalyoz meg abban, hogy bulizzunk majd egy nagyot elore, illetve utolag

Gyuri is ebben az idoben lesz otthon, sot, visszafele egyutt jovunk haza, direkt ugyanarra a jaratra vettem jegyet, mint amivel o jon. Nehogymar pihenni tudjon a repulon.( gonosz kacaj)

Nem tudom meg, hogy Mici mikor lesz Ketegyhazan, de egy hetet ott is tolteni fog a tesoival es a nagyszuleivel, es TIMI! Plaza!:)))))Csajok!Mozi!!!!MINDENKIIII SZABADSSSAAAAAG, BULI, FANTAAA

Nem korvonalazodott bennem mikor mit csinalunk, eloszor beszelek Davidesz Mamaekkal, es Jazminekkal, aztan onnantol kezdve talan tobbet tudok,de a lenyeg:

AUGUSZTUSBAN ERKEZUNK!

Jipiiiii

P1250740

2 megjegyzés:

  1. Olvastuk a blogodat és nem találtunk benne utalást tüdőgyulladásos kis dédunokánkról, pedig aggódtunk érte. Optimistán reméljük, hogy ha nem említed őt, akkor javult az egészségi állapota! Pussz.

    VálaszTörlés
  2. Semmi baj Kisbogár,tudom,hogy nem lehet mindenkihez igazítani a repjegyeket.Lényeg,hogy itt legyetek és egészségesen.A részleteket biztosan megszervezed,mint eddig,énrám is számíthatsz.Remélem Lizu gyógyul?
    Cuppolom!

    VálaszTörlés