.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2011. március 28., hétfő

Tüdőgyulladás

Mici 3 napja lázas, hurutosan köhög és ramaty az étvágya. Alig alszik, mert rondán köhög, és szörcsög.

MA reggel azonnal rohantunk a dokihoz, aki kezdődő tüdőgyulladást állapított meg és azonnal írta az antibiotikumra a receptet. Penicillin kanalas banán ízben.BORZALMAS.Napi 3x 5ml. Ez meg a lehetetlen kategória…-gondoltam magamban, de bíztam Miciben, hogy okos nagylány módjára legyűri az undort, és képes leszek beadni neki ezt a sz*rt napi 3x.

Első adag sikerült itthon, bár öklendezett…Jah, hát nem finom.

Ebéd után a második adagnál már hezitált, aztán mikor lelkére beszéltem, és nyitotta a kis csőrét aszittem nyert ügyem van….lenyelte, ivott rá, majd rohant a wcre és kihányta.

Nem akarta kihányni, de azt mondta, nem tudta lent tartaniSzomorú arc

Hívtam a dokit a hírrel, aki felírt egy másik kanalas antibigyót, ami nem penicillin alapú…meglátjuk este, hogy jártunk azzal, majd jelentek holnap.

Ezen kívül a hangja is elment, ami tök jó lenne, hogy végre csend van, de mégsem, mert folyamatosan sutyorog, és mindig ott kell lennem a közelében, vagy odamennem hozzá, ha beszél, mert nem hallom. Így a mosogatás alatt 45x zártam el a csapot, hogy értsem, mit mond, miközben rántottam a húst 3 percenként mehettem oda hozzá, szóval nem volt vicces ez a nap.

Nem aludtam éjjel persze egy szemet sem, mert vagy ő sem aludt, és itattam, lázat mértem, pisiltünk, orrot fújtunk, stb stb…, vagy olyan hangosan szörcsögve horkolt, hogy a falat kapartam kínomban….hulla fáradtan képtelen voltam elaludni.

HA kimentem a nappaliba, vagy a konyhába olvasni akkor meg rohanhattam vissza 15 percenként, mert vagy fulladt, és sírt, vagy köhögőrohamot kapott, és öklendezett.

A végszó tehát ez:

Rohadt ovi.

11 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy megint beteg Lizu, sok gyógypuszit küldünk neki, Neked meg sok energiát! Ne félj, ha jön a nyár, minden más lesz!!!

    VálaszTörlés
  2. Hát ez nem jó hír :(((( Jobbulást neki és remélem hamar hozzászokik a szervezete az ovihoz, és akkor nem lesz mindig beteg

    VálaszTörlés
  3. Jaj...minden együttérzésem..és csatlakozom a piros kiemelt részhez..mi ezeket a felsőlégúti mindenféle nyavalyákat 2 hónapig játszottuk két gyerekkel....és mindig felülfertőződött valmivel...
    Kitartást kívánok!Jobbulást a kicsilánynak!

    VálaszTörlés
  4. Mi is aggodalommal figyeljük Mici gyógyulását, reméljük sikerül hatékony gyógyszert találni és ezáltal a betegség könnyebb lefolyású lesz. Neked, Gigikém sok erőt adjon az Isten ezekben a nehéz napokban! Pussz.

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozom, millió puszit küldünk, tudom milyen, szeptember óta kétszer is végigcsináltuk... :( Pihizzetek sokat, ne foglalkozz most mással!!
    Ölelés és puszik!!!

    VálaszTörlés
  6. Jobbulast a csoppsegnek es neked kitartast!pusz

    VálaszTörlés
  7. Nagyon sajnállak benneteket Kisbogár, szegény kis Micikém ezt nagyon elkapta.De ügyesen ápolod,gondozod az én kisunokámat,remélem mihamarabb kiheveri az erős szervezete és a gyógyszerek segítségével.Sok puszi nektek vigyázz magadra,nehogy Te is beteg legyél!

    VálaszTörlés
  8. Édes, drága Lizzy! Gyógyuljon meg gyorsan! Remélem hamar túl lesz rajta! Az új gyógyszer már jobb ízű, mint a régi?
    Mielőbbi gyógyulást Neki, Neked pedig kitartás! Sok puszi!

    VálaszTörlés
  9. Ó, annyira együttérzek veletek! Már megszámolni se tudom, hányadszorra maradt ma is itthon a lányom! (Na vajon miért kértem a gyógyszeres verset annak idején? ;-) ) Mielőbbi jobbulást kívánok Micinek és reméljük, ha megjön a jó idő, egy időre elkerülik a betegségek! Puszilunk benneteket!

    VálaszTörlés
  10. Mi a helyzet Micikémmel? Gyógyulgat már?Írj helyzetjelentést,remélem javul már az én kis drágám?Sok gyógycuppot küldök neki!

    VálaszTörlés
  11. köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat, nem nagyon tudok válaszolni, mert mostanában éjjel nem hagy kiosonni a szobából és Anyázik, de köszönöm mindenkinek.Cuppp

    VálaszTörlés