.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2010. december 24., péntek

A babaház

Lizzy szívem 2 hete kerülget egy böhöm nagy valamit a hálószobámban, de nem kukkantott a takaró alá, rendesen kivárta a Karácsonyt.
Ezért (és egyéb okok miatt is) ma reggel 10kor már ajándékozás volt.
Illetve hát Lizzy megkapta a Babaházat.
A többit délután nyitottuk.Az öröm nagy volt, és a babaház estig "izzott", lakott már benne patkány, Barbie, miniatür kutya és gyurmaállatka is.
Nagyon jó választás volt, szeretem, bár akkora batár nagy, hogy a fél nappalit ez teszi ki, de nem baj.

Írok majd később részletesen, most csak annyit, hogy mindenkinek köszönjük az ajándékokat, Timinek a csodaszuperséges fenomenális ajándékot,aminek úúgy örülök (lásd kép alább), Lizzynek a babaházba beépíthető konyhaszettet és a Kis Királylány dvdt, Nagyapának Lizzy felé a babaházba beépíthető konyhabútort, felém a mindig nagyon jól jövő nullákat a bankszámlámon:)
Mamának és Csabának (és Margit néninek) a sok mütyürös Babát, színezőt, Andersen dvdt, és természetesen a plüss sárga kutyát, amit Lizzy annyira akart...meg még amit otthon beletömött a bőröndömbe..jó sok játékot..
Nitának a Harry Potter összest (nem könyv!) és Lizzynek a sok aprót, amit nagyon szeret, a matricás könyvet azonnal ki is végeztük...
Szóval rendkívül szuper Karácsonyunk volt, és még nincs vége, holnap Nikiékhez megyünk, másnap pedig vendégségbe hívott egy magyar-amerikai család, (Anyuka Magdi, Apuka Adrian, kislányuk ELizabeth-Lizzie) így vonatozunk Royston-ba.
Micsoda mozgalmas KArácsony:)

Képek következő bejegyzésben.

1 megjegyzés:

  1. Gigikém! Nagy öröm volt számunkra látni a karácsonyi ajándékozás boldog perceit nálatok és a szép, nagy, tartalmas ajándékot, valamint Lizzy örömét. Most jó ideig lesz mivel elfoglalnia magát A babaházzal , a sok mütyürkével és a dvd-kel. Veletek együtt örülü nk lélekben és további szép napokat kíván unk: dédiék.

    VálaszTörlés