.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2011. szeptember 19., hétfő

Második hét

A hétvégén Mici szomorúan ébredt, mert nincs iskola. Persze hamar felvidult, de jó látni, hogy ennyire szereti a sulit. (Nem lesz ez mindig így…)

Tegnap a napsütéses őszi időben vasárnap lévén nem mentünk azonnal ébredés után le a parkba, lustiztunk, tespedtünk, és dél körül megbeszéltük Évivel, hogy ok, iszunk egy kávét, átöltözünk pizsamáról, és lemegyünk a napsütésbe a gyerekekkel biciklizni.

Lementünk, csepegni kezdett az eső..majd esni…majd szakadni, de durván…így felrohantunk Évihez (az ő lakása 3 lépéssel közelebb esett, mint a miénk) és ott játszottak a gyerekek délutánig, aztán jöttünk haza. Ázott csirkék:

IMG_0714

IMG_0718Éviék lakásából a mi lakásunk. A nappali erkély része, ahol száradnak a ruhák, mellette balra a virágos ablak a konyha, és jobbra a kis ablak a nappali másik ablaka. A hálók a parkolós részre néznek.

IMG_0708A 4 évesem, és az 5 éves Dana, valamint Rózsaegér.

IMG_0702Álmi vagyok Anya! (Ez amúgy egy reggel 10kor készült kép…)

IMG_0742Szééép.

Reggeli kép:

IMG_0676

Bohóc Lányom:

IMG_0690IMG_0691IMG_0694IMG_0700

Ma iskolából hazafelé pedig ezeket készítettem:

IMG_0768IMG_0770IMG_0776IMG_0800IMG_0803

Reggel is és hazafelé is muszáj szedret szednünk, amit nem bánok, mert én is imádom, és csupa vitamin. Most komolyan, ha nem mondom meg, hogy Lizzy van a szederszedős képen megmondtátok volna? Akkora nagy lett, hogy borzalom…

Holnap már ott ebédel, de ez még szülőkkel együtt egy “próbaebéd” lesz, bemegyünk délre, és ott maradunk a gyerekekkel, mi is ott eszünk velük. Szerdán egyedül marad ebédre, és a hét utsó 2 napján pedig reggel 9től délután 3:30ig marad…jujjj, de furi lesz. Remélem ugyanígy fogja imádni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése