.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2010. november 19., péntek

Csak hogy velünk is történjen valami..

Sziasztok!

Mint azt bizonyara emlitettem, ma volt a varva vart borgyogyaszati klinika-idopontunk Lizzy pottyei miatt.

Nem emlitem, hogy rohadt sokat varattak,es azt sem, hogy Lizzy mint egy angyal viselte a majdnem 2 oras varakozast…

A lenyeg nem is ez.(Persze kapott utana egy oriasi nyihogo jatekpacit….)

Lizzy pottyeinek neve van (VEGRE!!!).Errol van szo:

Keratózis pilárisz (keratosis pilaris)

A keratózis pilárisz gyakori rendellenesség, amelyben az elhalt sejtek szarudugót alkotva töltik ki a szőrtüszők nyílását. A dugók apró, hegyes pattanásokat okoznak, leggyakrabban a felkarokon, combokon és a farpofákon. Főleg gyermekeknél az arcon is lehetnek elváltozások. A keratózis piláriszban szenvedők tünetei télen a legfeltűnőbbek, a pattanások nyárra általában maguktól eltűnnek.

A keratózis pilárisz oka ismeretlen, bár egyes családokban gyakrabban fordul elő, feltehetően öröklődő kórkép. A pattanások csak kozmetikai problémát jelentenek.

Szoval most jon a kremes kezeles, de szerencsere olyan elvaltozast szurt ki maganak a kisasszony, ami nem viszket, nem faj, csak Anyat idegesiti..Remelem, hogy nem lesz nagyon merges a feljebb menoire tinedzser koraban, es remelem, hogy ha a karjan es a combjan esetleg meg is marad, a csodaszep kis arcocskajan nagyon gyorsan elmulik.

Csak, hogy nekunk is legyen valami nyomorunk…mert problemamentesen nem szep az elet…unalmas mindig gondtalannak lenni ugy tunik….

1 megjegyzés:

  1. Szomorúan olvastuk a legújabb híreket Lizzyről. Mi is reméljük, hogy a kezelés eredményes lesz és az aranyos kis arcoskájára nem terjed. Türelmet és javulást kívánunk: dédiék

    VálaszTörlés