.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2010. november 23., kedd

Pocak

Lizzy baba pocakja nincs jól.

Reggel elvittem a dokihoz, és vittem neki ajándékba székletmintát, így ha akarta, ha nem el kellett küldenie laborba, nem bíztam rá a döntést.

Alapos volt a doki (meglepett vele rendesen..) mert tetőtől talpig végignézte Lizut, sérvet keresett, vesét, májat kocogtatott, lázat mért, köhögtetett, mért, kérdezett, jegyzetelt.

Felírt ugyan egy bélflóra helyreállító granulátumot, de mivel sós a cucc Lizzy hallani sem akar róla, és mivel csak és kizárólag 2 deci vízben kell feloldani és meginni, se többe, se kevesebbe nem szabad tenni, mert felborul a test sóháztartása…hát buktuk…2 deci sós cuccot milyen csodagyerek iszik meg, még akkor is, ha enyhén szeder ízesítésü????Lizzy tuti nem.

Szóval marad a diéta, sok SOK folyadék .Tejet ma sem ivott, érdekes módon nem is hiányolja elalváshoz sem, biztos érzi, hogy nem tesz most jót.

 

Apa gyártott BabaCsodaszert, ami rizsböl, csirkehusiból, répából és kis krumpliból áll, alaposan megfőzve, és leturmixolva.

Evett belőle egy adagot este, talán ezzel be is juttat annyi tápanyagot, és vitamint, amennyit kell, és a rizs majd helyrerakja azt az icipici beteg pocikáját.

Tessék drukkolni, hogy normalizálódjon végre a széklete, mert már nagyon aggódunk.

2 megjegyzés:

  1. Jó reggelt! Elolvastam a blogot és most szurkolok, hogy a diétázás segít-e Lizzyn. Szerintem ez az ősi gyógymód eredményes lesz. Mindketten jobbulást kívánunk: dédiék.

    VálaszTörlés
  2. Mi is szorítunk, és sokat gondolunk a beteg pocakra, Dorkának is volt, ilyen tavaly, semmilyen hasfogó nem használt, a gyerekdoki szerint nekik több idő kell, hogy ilyesmi után helyrejöjjön a dolog. Drukkolok, hogy hamar túl legyen rajta!!
    Sok puszi!

    VálaszTörlés