.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2012. február 12., vasárnap

Half term


Azaz iskolaszünet.
Hetfőtől egy teljes hét.

Jókor jön, mert olyan kevés időt töltöttem mostanában a kis pocokkal, hogy már szinte fájt.
Mellesleg irtózatos hideg is van, eddig is rettegtem,hogy a lányom a hóban-fagyban gumicsizmiben van kint a szünetben...
Mert tök mindegy, hogy hótaposóban megy iskolába bent mindenki felveszi a szünetre a gumicsizmijét, mert ugye ők nem hótaposóban jönnek (lévén azt sem tudják,mi az..) és Lizzy is felveszi az övét.
Ami abból a szempontból jó, hogy bent meleg cipő várja a teremben, de kint nagyon hideg a gumicsizma! Na mindegy, utáltam ezt a mínusz 7 fokot nappal, ami mostanában volt, de szerencsére nagyobb betegség nélkül eddig megúszta Mici.
Én még mindig szenvedek a krónikus arcüreg gyulladásommal, nincs hamarabb időpont, mint március 7....addig szedjek fájdalom csillapítót. Köszi.

Amúgy minden ok, 17 nap és jönnek Mamáék, várjuk őket nagyon.

Pénteken Gy hozta haza az iskolából Micit és kapott az alkalmon, hogy beszélhet a tanárnénikkel, így megkérdezte, hogy megy Lizunak a suli.
Büszkén mondta nekem este, hogy szuperlatívuszokban beszélnek a gyerekünkről, ami nyilván túlzás, de végre Gy mástól is hallotta, milyen okos ügyes a csaj az iskolában, nem csak tőlem, mert eddig szerintem meg volt győződve arról, hogy az anyai szeretet és büszkeség beszél belőlem,nem a tények.
Most, hogy tudja, hogy milyen okos a gyerek ennyit mondott csupán:
Persze hogy okos. Dávidesz vér.

na jó....

Nem szállok vitába, nem győzne senki, 50-50% a hozzászólási jogunk ebben az ügyben:)

Enyhül nálunk a nagy hideg, keddre plusz 7 fokot mondanak és esőt. Nagyon várom, nagggggyon elegem van az arcfájós hidegből.
Bár az arcom március 7-ig fog fájni, de hidegben sokkal rosszabb még, ha sállal körbetekerem magam akkor is.
Na mindegy.
Amúgy nem durva fájdalom, csak feszít és kellemetlen, és hát folyamatos fejfájás kíséri, amit észre sem veszek már, csak ha le kell hajolnom vagy porszívózok.

Lizu puszil minden olvasót, de nem hajlandó üzenni semmit általam, mert belemélyült a pónizásba:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése