.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2012. február 7., kedd

Dokinál

Nem kell megijedni a címet olvasván, semmi bajunk.
Azaz semmi ÚJ bajunk.


Pontosabban NEKEM semmi ÚJ bajom, Lizunak meg semmi féle baja jelpill (kopkopkop).


Az arcom fáj ugyanis. Igen, pont mint eddig, csak most kicsit jobban a hideg miatt.
Elegem lett abból, hogy folyton fáj, és a fejem is hasogat,és nem hat SEMMI, így feltelefonáltam a körzetit készen rá, hogy leüvöltsem a fejét, hogy nem bírok várni Március közepéig az endoszkópos vizsgálatra.
A doki soron kívül behívott és megvizsgált. Belenézett az orromba lámpás kukucskálóval és aszonta, hogy szépen be van dagadva és dugulva az orrnyergemnél az orrom, ami persze nem zavar a levegővételben, de arcüreg gyulladásra utal.
Mondom: Jé, tényleg? Ezzel meglepett...arcüreggyulladásra UTAL? remek..ezzel beljebb vagyok akkor.
A doki hallgatván a véget nem érő tünetsorozatomat közölte, hogy ŐT meggyőztem arról, hogy nem tudok várni március közepéig, úgyhogy most akkor ő kér egy sürgős beutalót a fülorrgégészeti klinikára és amíg nem kapom meg a visszajelzést az időpontról addig kezdjem el a NEGYEDIK FAJTA antibiotikumot, új orrprayt és antihisztamint is.


Nem hiszi, hogy használni fognak, mert eddig sem használt semmi, de legalább a specialista látja, hogy mi mindent megpróbáltunk és rajtunk nem múlt,most ők jönnek.
Azt ismondta, hogy az elavult felszúrós bulit már NEM ALKALMAZZÁK, ha beavatkozásra kerül a sor, akkor egy kis felfújható csövecskét vezetnek fel az orromba, és azt felpumpálván valahogy átjárhatóvá teszik az arcüreget, oda befecskendeznek valami antibakteriális és gyulladáscsökkentő folyadékot és kész is.
Nekem mindegy mit csinálnak, csak csináljanak valamit, mert elegem vaaaaaaaaaaaaaan!
Szóval most elkezdem a gyógyszereket, és várom a beutalót.


Közben pedig kedvenc brit sorozatomat nézem itthon a meleg lakásban ...a kedvenc részemet felteszem az angolul beszélőknek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése