.

"While we teach our children all about life, our children teach us what life is all about..."

"Amíg mi megtanítjuk gyermekeinket az élet dolgaira, Ők megtanítanak minket arra, miről is szól az élet..."

2011. január 4., kedd

Lizzy szomszédol

Tegnap ébredés után azonnal átmentünk Nikiékhez, mert Karácsony óta tervezzük, hogy összefutunk, de nem jött össze.

Átmentünk.

Otthon volt Niki és Ricsi, Ricsi apukája, Reni és Tomi, aztán befutott Ricsi tesója Andi és Andi párja Michele. Aztán (mert nem voltunk elegen) átjött Ákos uncsitesója Ati is…

Mivel Karácsonykor nem találkoztunk, most ajándékoztunk ..Szuper dolgokat kaptunk, mégegyszer köszönjük szépen.

Mikor csapatokra oszlott a társaság, és az egyik fele nekiállt frissen lőtt fácánokat tisztítani a kertben, akkor mi elvonultunk a nappaliba ahol Ricsi és Ati xboxoztak, mi meg Nikivel Lizzyztünk..egy darabig…majd Lizzy (önmagát nem meghazudtolva) jobb elfoglaltságot talált nálunk csajoknál.

Íme:

P1240201P1240205P1240206P1240208P1240209P1240211P1240214P1240215P1240218

Ricsi és Ati hagyták, hogy néha átvegye a távirányítót a csaj, ilyenkor egy focista ide-oda ugrált a képernyőn mit sem törődve azzal, merre van a labdaMosolygó arcNiki közben aranyosan eljátszott Lizzy állatos kirakójávalMosolygó arc

Nikit nem fotóztam, mert nem volt szalonképes fejeMosolygó arcMikor kinézett a nappali ablakán megvizslatni a fácánokat akkor ugyan lefotóztam, de nem az értelmesebbik felét mutatta a kameránakMosolygó arcSzeretünk NikiMosolygó arc

A mészár-bandát azaz Andit, Ricsiaput, és Michelét nem fotóztam, mert is akartam tudomást venni arról mit csinálnak a kertben-konyhában…Bár mentségükre legyen, hogy nem ők lőtték a madarakat, úgy vették a piacon őket.Na de akkor is, tudjátok, ki  hozta volna haza őket a piacról…nem bírom a horrort..

Renit és Tomit azért nem fényképeztem, mert elmentek a Tescoba vásárolni, és akkor értek haza, mikor indultunk haza mi is.

Ákos nem volt otthon, dolgozott.

Így elégedjetek meg Ati és Ricsi értelmes xbox-ozó fejévelMosolygó arc))

Bocsi Skacok, szépek vagytok nagyon!!!

Mutatok még 1-2 képet, amiket nagyon szeretek.

P1240181ez a kép hajnal fél 1kor készült szilveszterkor, itt éppen tüzijátékot néz.P1240182TincánakMosolygó arc))

P1240186Kapros pulykaragu tésztával.

Aki alaposabban megfigyeli láthatja, hogy patkányka is ebédel éppen egy darab építőkockát.P1240191P1240195

Timi nénének jobbulást kívánunk, Lili reméljük rendbejött már, ha valaki más is betegeskedik, azonnal mennek a gyógycuppok.

Dédiéknek  üzenjük, hogy ha már van bloguk írhatnának régi történeteket, amikre szívesen emlékznek vissza, biztos vagyok benne, hogy szívesen olvasná mindenki a gyerekkori, fiatalkori vagy akár friss élményeiket, pl mikor Dédipapa egy kis sajtért elutazott BalatonfenyvesreMosolygó arcDédiéknek azt is üzenjük, hogy többen olvassák Őket, mint gondolnákMosolygó arc

Jó éjt Mindenkinek

6 megjegyzés:

  1. Na hát azért Gigikém ilyen vagy ehhez hasonló sajtos,vagy porcelánbabás történet nem hiszem,hogy mindenkire tartozna,de rólatok biztosan lenne más,a kiskorotokból,ami érdekesebb és amit szívesen olvasnának a barátaitok is.Amennyit ők tudnak,annyit minimum én is.Legalább is rólatok.
    Na puszi,a Micifotók és a bemondásai nagyon tetszettek.

    VálaszTörlés
  2. :) A képet köszönöm, imádom a puha talpikat!!!
    És ha már itt vagyok, csendben, négyszemközt bevallom, hogy bizony én sumákban át-áttévedek nagyszülős blogot olvani, mert teljesen lenyűgöz az egész. Szuper aranyos és fantasztikus dolog, hogy így haladnak a korral, és frissen, de nem csak frissen, szórakoztatóan is beszámolnak a mindennapokról! Már attól is odáig voltam, hogy hozzászóltak a Ti blogotokhoz, de ez a lépés ez mindent visz! Nagyon büszkék lehettek Gigi és Timi!

    VálaszTörlés
  3. Hát azért az egy kicsit túlzás, hogy blogos sorainkkal a fiatalabb korosztályokat le tudtuk nyűgözni. Bevallom, csak most ízlelgetem a blog-stílust, a technikai részletek pedig nem haladják meg az átlagos szellemi színvonalat. Kedves sorai azért jól estek, "sumákolhat" ezután is. Dédipapa.

    VálaszTörlés
  4. Hú!A Dédinek van blogja?! Máris megyek olvasni!:)

    VálaszTörlés
  5. Hölgyeim! Hadd ne legyek az év szenzációja. Ha valaki, meghatározott rendszerben billentyűzetet tud nyomogatni, szerintem mindenkitől elvárható, aki ráér és szeret kommunikálni. Üdv minden olvasónak

    VálaszTörlés
  6. :)édes ... a gyíkos a legjobb:D:D
    kis családias hangulat nálunk (Niki) hozzáteszem a kedves olvasóknak hogy beteg voltam azért nincs szalonképes fejem, vagy lehet hogy Gigi nem szeret...:D:D:D:D:
    cupp cuppp

    VálaszTörlés